Cautare

7519 de rezultate pentru "persoane fizice" (3.06 secunde)
In acest sens, potrivit modificarilor propuse la articolul 3 din Legea arendarii 16/1994, arendasi vor putea fi cetateni romani, straini sau persoane juridice straine si apatrizi.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Smaranda Scridon, directorul executiv al DGFP Bihor, precizeaza ca sediile secundare ale angajatorilor persoane juridice, inregistrate ca platitori de impozit pe venitul din salarii, trebuie sa lucreze cu organele fiscale in a caror raza teritoriala sunt inregistrate.
Banca Comerciala Romana (BCR) acorda, de la inceputul lunii martie, un bonus de pana la 3% posesorilor de carduri BCR, persoane fizice.
20/2006, producatorii agricoli, persoane fizice si juridice, inscrisi in Registrul Agricol, care infiinteaza si exploateaza culturi agricole pe o suprafata de minimum 0,3 hectare, beneficiaza anul acesta de sprijin direct din partea statului.
Platile se vor face prin mandat postal, expediat pe numele si la adresa din Romania, asa cum sunt inscrise in registrul actionarilor la data de inregistrare, pentru actionarii persoane fizice care detin intre 200 si 5.000 de actiuni.
Cei mai importanti investitori astfel atrasi sunt SIF Oltenia, prezent in actionariatul societatii din anul 2003, care a achizitionat in cadrul ofertei publice 17.693.201 actiuni, in valoare de 10.615.920,60 de lei, SIF Moldova, de asemenea actionar existent - 3.336.228 de actiuni, SIF Muntenia, cu 6 milioane de actiuni, SIF Banat-Crisana, cu 5 milioane de actiuni si FDI Intercapital Bucuresti, cu 170.000 de actiuni, precum si alte cateva zeci de persoane fizice de pe tot teritoriul tarii, cu pachete cuprinse intre 1.000 si 33.000 de actiuni.
Din numarul total al acestora 59 sint persoane fizice autorizate, 179 SRL, cu un capital total ce reprezinta 305.650 de lei, si doua SA, cu un capital total de 818.189 de lei.
"Acesta ofera clientilor persoane fizice care au deja un imobil posibilitatea de a cumpara alt imobil, dar nu sub presiunea momentului", a spus Radu Neagoe. ... "Acest credit a fost conceput la solicitarea clientilor persoane fizice si a agentiilor imobiliare", a adaugat Neagoe.
In prezent, numarul autorizatiilor se ridica la 2.160 si, conform legii, o treime sunt eliberate pentru persoane fizice autorizate (PFI), iar restul pentru operatori.
Depozitele bancare ale persoanelor fizice si juridice la sucursalele din Romania ale institutiilor de credit cu sediul in statele membre ale UE sunt garantate de la 1 ianuarie 2007 de sistemul din tara unde isi are sediul banca-mama, potrivit Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
CitiFinancial, o divizie specializata in credite pentru persoane fizice Prezenta la inaugurarea oficiala a centrului, Gabriela Paduraru, director Retea Centre de Vanzari CitiFinancial, a precizat ca acest Centru din Craiova are cel mai mare efectiv din regiune.
Pentru a primi subventia, agricultorii, persoane fizice sau juridice, trebuie insa sa aiba un cont in banca.
268/2007, privind serviciul de control al persoanelor fizice, activitate ce va fi organizata la nivel de judet si la nivel de municipiu-resedinta de judet.
„Promovam cardul Gadget, dedicat platii facturilor de utilitati si oferit pe loc, gratuit si fara formalitati, prin care clientii au acces rapid la descoperit autorizat de cont de 300 de lei“, a declarat Alina Bratescu, directorul comercial persoane fizice BRD - Group Craiova.
Alpha Bank este prima care relaxeaza conditiile de creditare pentru persoane fizice, dupa ce BNR a validat noile norme.Noile norme de creditare prevad doua modificari:
Alpha Bank este prima care relaxeaza conditiile de creditare pentru persoane fizice, dupa ce BNR a validat noile norme.Noile norme de creditare prevad doua modificari:
Este vorba de faptul ca tot mai multe SRL-uri renunta la acest statut, iar cei care le-au detinut se autorizeaza din nou, dar ca Persoane Fizice sau ca Asociatii Familiale, pentru a nu mai tine evidenta contabila asupra marfii vandute si a nu mai avea nevoie de case de marcat electronice fiscale.
Acestea ofera o gama diversificata de servicii si produse pentru persoane fizice si juridice.
Acestea ofera o gama diversificata de servicii si produse pentru persoane fizice si juridice.
google-analytics.com